Afbeelding

Nieuwe gemeentesecretaris voor Sint Anthonis

Algemeen 409 keer gelezen

SINT ANTHONIS – Het college van B&W heeft dinsdag 19 maart Jeanine Vonk (52 jaar) benoemd als nieuwe gemeentesecretaris. Zij zal op 19 maart aan de slag gaan. Tot voor kort vervulde zij dezelfde functie bij de gemeente Neerijnen.  
 
Burgemeester Marleen Sijbers laat weten zeer verheugd te zijn met deze benoeming. "Ik ben ervan overtuigd dat Jeanine met haar ervaring in Neerijnen en de herindeling tot de nieuwe gemeente West-Betuwe de juiste persoon is om de organisatie de komende jaren mee te nemen naar de beoogde herindeling. Zij kan daarin veel betekenen voor zowel ons als college als de organisatie. Daarnaast hebben wij haar leren kennen als een prettig persoon, die openstaat voor anderen. Wij kijken uit naar de samenwerking."  

Jeanine heeft er bijzonder veel zin in om te starten bij de gemeente Sint Anthonis. Zij kijkt uit naar een fijne samenwerking met zowel de medewerkers als het bestuur.  Naast haar functie als gemeentesecretaris is Jeanine Vonk secretaris van de Ledenraad coöperatie Univé Zuid-Nederland. Zij is getrouwd, heeft 2 kinderen en woont in Herwijnen.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant