Senioren genieten van pannenkoeken.
Senioren genieten van pannenkoeken.

Senioren genieten tijdens Nationale Pannenkoekendag

Algemeen 397 keer gelezen

SINT AGATHA | Pannenkoekenhuis De Zeven Dwergen in Sint Agatha is een paradijsje voor kinderen, maar ook ouderen kunnen er volop genieten. Dat bleek afgelopen vrijdag maar weer toen een groep van zo'n tien senioren, woonachtig in zorgcentra Castella in Cuijk, in het zonnetje werden gezet tijdens de Nationale Pannenkoekendag.

Ondernemers echtpaar Theo en Renate Fassaert wilde graag wat doen voor de senioren. "We zien ze vaak wandelen en vinden het gezellig als ze langskomen. Tijdens de pannenkoekendag trakteerden we ze op een lekkere pannenkoek met een drankje en een ijsje."
Theo en Renate kochten de zaak in 2002 en hebben er inmiddels een echt sprookjesparadijs van gemaakt. Compleet met binnen- én buitenspeeltuin, midgetgolfbaan en een prachtig terras waar men al vroeg in het seizoen kan genieten van de zon. Kinderen kunnen ondertussen onder toeziend oog van hun ouders spelen in het dwergenhuis of het speelkasteel en ontvangen bij het eten dwergenmuntjes waarmee ze leuke cadeaus kunnen uitzoeken in het dwergenwinkeltje. Op het menu uiteraard pannenkoeken, maar ook heerlijke salades en andere gerechten. "Mensen zijn ook welkom voor alleen een drankje", aldus Renate. Voor meer info en openingstijden kijk op de website
www.dezevendwergen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant