Marco van Summeren.
Marco van Summeren.

Het is voorjaar in Overasselt bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren

Algemeen 455 keer gelezen

OVERASSELT | Midden in het centrum van Overasselt bevindt zich de groenten- en bloemenwinkel van Marco Van Summeren. Marco kweekt al vele jaren zelf een groot assortiment tuinplanten. Hij heeft zicht gespecialiseerd in geraniums in vele kleuren, zowel staande- als hanggeraniums. Deze kosten bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren het hele seizoen slechts 5 euro voor 6 stuks!

Verder is er een groot assortiment aan hangpotten en kuipplanten in vele kleuren en maten om uw tuin of terras een fleurig aanzicht te geven. Ook voor al uw stekperkgoed, zoals bij
voorbeeld Scavola, Bacopa, Verbena, Surfinia en Sanvatalia, heeft u een grote keus in vele kleuren.

Tuinplantenkwekerij Van Summeren is leverancier van Culvita potgrond wat uw planten beter laat groeien en bloeien. Het product is bekend van de SBS-programma De Grote Tuinverbouwing.

De verkoop is inmiddels gestart. Tuinplantenkwekerij Van Summeren vindt u aan de Hoogstraat 24 in Overasselt en is in de maanden april, mei en juni 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Tuinplantenkwekerij Van Summeren is gevestigd aan Hoogstraat 24 in Overasselt. Meer informatie via het telefoonnummer: 024-6221537.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant