Bens BoerderEi.
Bens BoerderEi.

Open dag op twee Boert Bewust-bedrijven in Haps

Algemeen 512 keer gelezen

HAPS | Twee boerenbedrijven in Haps openen op Tweede Paasdag, maandag 22 april, hun deuren voor het publiek. Tevens wordt dan het Land van Cuijk Boert Bewust bedrijfsbord onthuld bij legpluimveebedrijf, Bens BoerderEi en melkveebedrijf Mooren 's Farm.

Beide bedrijven houden een open dag. Bij Bens BoerderEi is de start om 10.00 uur en bij Moorens Farm kunnen bezoekers vanaf 11.00 uur een kijkje komen nemen. De bedrijven liggen op 2,2 kilometer afstand van elkaar dus een mooie loop- of fietsafstand.
Bij de kippen van Bens BoerderEi kunnen paaseieren gezocht worden. Burgemeester Wim Hillenaar komt het festijn om 10.00 uur feestelijk openen met de onthulling van het spiksplinternieuw bedrijfsbord. Kinderen tot 8 jaar kunnen om 10.30 uur paaseieren zoeken. Kinderen hebben altijd prijs. De winnaar van het gouden ei, krijgt een extra prijs. Om een idee te hebben hoeveel kinderen er komen graag een mailtje naar: info@hetscharrelei.nl. Na het eieren zoeken kun je zien hoe de kippen wonen en leven. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen welkom op Beerseweg 29a in Haps.
Het melkveebedrijf Mooren' s Farm is tussen 11.00 en 16.00 uur geopend voor een kijkje achter de schermen en natuurlijk een praatje met de boer en boerin. Om 11.00 uur opent burgemeester Hillenaar het Boert Bewust bedrijfsbord aan de Oeffeltseweg 6a.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant