Afbeelding

Vergunning Jan Linders Sint Anthonis eindelijk rond

Algemeen 1.008 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Jan Linders in Sint Anthonis heeft vrijdag dan toch eindelijk een vergunning gekregen van de gemeente Sint Anthonis. 

De winkel zou na een grondige verbouwing woensdag 27 maart de deuren openen. Toen bleek dat de feitelijke verbouwing niet strookte met de plannen op papier. Daarom werd er geen vergunning verleend door de gemeente Sint Anthonis. Eerder lieten zowel de gemeente als Jan Linders weten dat zij hoopten in week 15 toch te kunnen openen. Ook dat ging niet door, omdat de brandweer een negatief advies gaf. 

Burgemeester Sijbers laat weten: "Ik ben trots op ons ambtelijk apparaat, dat –  ondanks alle druk die opgevoerd werd – ingestaan heeft voor een zorgvuldig vergunningsproces om de veiligheid van de bewoners en toekomstige klanten te borgen. Met de laatste aanpassingen door Jan Linders, na het negatieve advies van de brandweer, kon de vergunning vandaag eindelijk verleend worden. De bewoners zijn als eerste geïnformeerd dat zij terug kunnen naar hun woning. We zijn verheugd dat onze inwoners hun boodschappen weer kunnen doen in Sint Anthonis, zodra de openstelling plaatsvindt." 

Wanneer de Jan Linders daadwerkelijk de deuren opent voor de klanten, is nu nog niet bekend. De winkel zal eerst bevoorraad moeten worden. 
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant