Er is een rommelmarkt in de manege De Kleine Hoef.
Er is een rommelmarkt in de manege De Kleine Hoef. Foto: Piet Manders Heijen

Grote rommelmarkt in manege De Kleine Hoef

Algemeen 367 keer gelezen

HEIJEN | Er is een grote rommelmarkt in de manege De Kleine Hoef in Heijen op maandag 22 april vanaf 11.00 uur. De organisatie is in handen van he tSint Dionysiusgilde.

Deze rommelmarkt geniet een grote bekendheid in de regio door de kwaliteit aan tweedehands spullen die de gildebroeders en –zusters jaarlijks verzamelen. Een kleine, maar enthousiaste groep vrijwilligers is het hele paasweekend actief om spullen op te halen, te sorteren en uit te stallen in de manege.

Er is voor elk wat wils tegen kleine prijzen. Daarmee zorgt het gilde dat tweedehands spullen een tweede, of soms derde, leven krijgen.

Uiteraard wordt ook gedacht aan de innerlijke mens met koffie, thee, frisdrank, broodjes worst en soep. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud en de aanschaf van gilde-uniformen om cultuurhistorisch evenementen in Heijen en daarbuiten op te luisteren.

De verkoop sluit om 15.30 uur waarna alle spullen weer worden ingepakt voor een volgende keer. "Ben er snel bij, want de mooiste spullen, zijn het eerst weg", aldus het gilde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant