De familie Mooren voor hun kinderopvang Boerkes & Co in Haps.
De familie Mooren voor hun kinderopvang Boerkes & Co in Haps.

Kinderopvang Boerkes & Co in Haps houdt Tweede Paasdag een open dag

Algemeen 1.860 keer gelezen

HAPS | De agrarische kinderopvang Boerkes & Co houdt maandag 22 april, Tweede Paasdag, een open dag. De opvang in Haps werd afgelopen september geopend in een compleet nieuw pand en gaat als een speer!

Eigenaresse Bregje Mooren, zelf moeder van vier, vertelt: "Wij vinden het allerbelangrijkste dat kinderen zich hier op hun gemak voelen, in een stabiele en liefdevolle omgeving. We gaan ervoor om kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte te geven om zelf te ontdekken en ervaren. In een veilige omgeving leren ze omgaan met dieren en de natuur."
De opvang grenst pal aan de naastgelegen boerderij. De kinderen zijn slechts een grote glazen pui verwijderd van de koeienstal. Die groene, agrarische omgeving, maakt de opvang bijzonder. "De boerderij sluit aan bij de belevingswereld van jonge kinderen, de buitenlucht en het contact met de dieren voegen veel extra's toe aan de ontwikkeling", weet Bregje. Bij Boerkes & Co zijn kinderen van nul tot vier jaar welkom. Zij slapen, indien het weer het toelaat, in speciale buitenbedjes. "Buitenlucht is zo goed voor de kleintjes!", vertelt Bregje enthousiast. Spelen wordt het liefst ook zoveel mogelijk buiten gedaan in de prachtige beleeftuin. Het team van Boerkes & Co bestaat op dit moment uit zes pedagogisch medewerkers en blijft groeien.
Geïnteresseerden zijn Tweede Paasdag welkom tussen 11.00 en 16.00 uur aan Oeffeltseweg 6B in Haps.
Info: www.boerkesenco.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant