Afbeelding

Oeffeltse Rowan op 'Horse and Hunk'-kalender

Opmerkelijk 392 keer gelezen
OEFFELT - Twaalf uitverkoren knappe mannen schitteren op de 'Horse and Hunk'-kalender speciaal voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Onder de twaalf bevindt zich Rowan Vreuls uit Oeffelt.

[image=296684]

De hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond dan heeft het gezin ook geen inkomsten.
De stoere hunks op de 'Horse and Hunk'-kalender zetten zich belangeloos is voor dit goede doel. De hunks hebben behoorlijk wat doorzettingsvermogen. ‘Een paard is zo’n machtig en groot dier dat ik wel moest wennen. Na drie uur poseren hadden we eindelijk de perfecte foto’ aldus hunk Fabien Prelle. Het model Niels Verspui ging wel heel ver voor de kalender. Naarmate de shoot vorderde begon hij steeds meer te niezen kreeg hij rode vlekken op zijn lichaam. Hij is namelijk allergisch voor paarden! Toch stond zijn allergie hem niet in de weg om een shoot met een paard voor de kalender te doen. En het resultaat mag er wezen!

Zesde uitgave
De kalender wordt dit jaar voor de zesde keer uitgegeven. De jonge ondernemers Fianne Imminga en Mandy Pijnappel zijn zeer trots op het resultaat: "We hebben dit keer de kersverse acteur uit Goede Tijden Slechte Tijden weten te strikken voor de kalender, Miro Kloosterman. Wie wil hem nou niet in ontbloot bovenlijf boven zijn bed?" zegt Fianne Imminga. Dit jaar staat er nog een BN-er op de kalender: "We hebben Ron Link op een steigerend paard, zelfs als je niet van paarden houdt is het spectaculair om naar te kijken. En zonder photoshop. Het paard kan namelijk steigeren op commando", vertelt Mandy Pijnappel. De foto’s zijn wellicht pikant maar zeker niet aanstootgevend of ordinair.
De kalender is te koop via de website www.horseandhunk.nl en in verschillende winkels door het gehele land. De verkooppunten zijn op de website te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant