Afbeelding

'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok'

Algemeen 305 keer gelezen

VIERLINGSBEEK/GROENINIGEN | Vierlingsbeek en Groeningen gaan weer opruimen en een deel van de verkoop komt ten goede voor een klimwand op basisschool Laurentiushof.

In navolging van de geslaagde garagesale in 2018 kunnen inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen op zondag 12 mei vanaf 10.00 spullen verkopen, onder meer voor het goede doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een klimwand op het speelplein van basisschool Laurentiushof. Vele inwoners hebben hun zolders, kelders, garages en schuren opgeruimd en de goed bruikbare spullen gaan ze die middag aanbieden. De opbrengst is voor henzelf, maar zeker ook voor het goede doel. "Vorig jaar was het een groot succes en konden ze een mooi bedrag overmaken naar de stichting KiKa, dit jaar vragen we ze om weer één van hun artikelen te labelen en te verkopen voor de klimwand", zegt Esther Buunen, die samen met Marion Reefs op het idee kwam. "De garagesale met de naam Bèèk ruumt op en Gruuninge ok draagt zo een steentje bij de leefbaarheid van onze dorpen."

Kleding-outlet en plattegrond 
Nieuw dit jaar is de kleding-outlet in de 'schuur' bij de familie Geurts aan de Willem I Straat 1. Daar wordt tijdens de garagesale de 'schuur' ingericht als kleding-outlet met paskamer. Van ieder verkocht kledingstuk gaat 1 euro naar het goede doel. Alle deelnemers maken middels een vlag kenbaar dat ze die dag spullen verkopen. Ook liggen er plattegronden klaar waarop alle deelnemers staan aangegeven. Deze zijn vanaf 10.00 uur bij Herberg Thijssen én Pannenkoekrestaurant 't Genot op te halen.

Meer informatie 
Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina, www.vierlingsbeek-groeningen.nl/agenda of stuur een mail naar beekruumtop@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant