Doe ook mee met de Wandel4daagse in Vierlingsbeek!
Doe ook mee met de Wandel4daagse in Vierlingsbeek!

PLUS Wandel4daagse: 'niet alleen voor jeugd'

Algemeen 348 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | In Vierlingsbeek en Groeningen zijn van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei speciaal voor de PLUS Wandel4daagse weer een aantal mooie routes uitgezet. Aan het wandelfestijn nemen jaarlijks tussen de 250 en 300 mensen deel.

"Natuurlijk, de PLUS Wandel4daagse wordt op touw gezet door jeugdorganisatie JOC Vierlingsbeek/Groeningen, maar dat wil absoluut niet zeggen dat senioren niet welkom zijn", aldus Anneke Willems van de organisatie.
De wandelaars kunnen ook dit jaar weer kiezen uit de vertrouwde routes van 5, 10 en 15 kilometer. Er kan van donderdag tot en met zondag worden gewandeld. "Vooral van de zondag, de finaledag, willen we weer een mooi festijn maken. Dit jaar zijn er op de slotdag prijzen voor de mooist verklede eenling en groep. Die zondagmiddag sluiten we ons evenement samen af, met als extraatjes muziek, een springkussen en een frietkar. Tevens kunnen diegenen die ten minste drie dagen hebben meegewandeld die middag hun welverdiende medaille ophalen."
De start- en finish is bij het JOC/Gryphus-gebouw aan de Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Op donderdag en vrijdag kan er vanaf 17.30 uur worden gestart en kunnen de deelnemers finishen tot 21.00 uur. In het weekend is de start vanaf 13.00 uur en moeten de wandelaars uiterlijk om 17.00 uur binnen zijn. Startkaarten (6 euro) zijn vooraf te koop bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. De opbrengst gaat naar het jeugd- en jongerenwerk in Vierlingsbeek en Groeningen. Meer informatie
facebook.com/wandel4daagse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant