Tennisvereniging De Wiekslag houdt medio juni weer de jaarlijkse Wiekslag Open op de banen van het Lierdal in Molenhoek.
Tennisvereniging De Wiekslag houdt medio juni weer de jaarlijkse Wiekslag Open op de banen van het Lierdal in Molenhoek.

Wiekslag Open 2019 op smash-courtbanen Lierdal

Sport 132 keer gelezen

MOLENHOEK | De Wiekslag Open, het jaarlijkse open toernooi van tennisvereniging De Wiekslag in Molenhoek, vindt dit jaar plaats in de week van Pinksteren. Van zondag 9 juni tot en met zondag 16 juni wordt er op de smash-courtbanen in het Molenhoekse Lierdal weer fanatiek en sportief om de prijzen gestreden.

Deelname aan de Wiekslag Open 2019 is mogelijk voor speelsters/spelers van alle niveaus in de dames/heren enkel en dubbel en mix. Dit jaar is alweer de derde editie in vernieuwde stijl, met op Pinkstermaandag een speciaal feestelijk tintje. Nieuw dit jaar zijn ook de sfeervolle overkapping van het hoofdterras en een permanent verhoogd terras bij de tennisbanen 4, 5 en 6. "Deze verrijking van ons sportpark komt de gezelligheid en het kijkplezier tijdens de Wiekslag Open 2019 zeker ten goede", aldus de organisatie.

Aankleding en prijzen
Er zijn enkele stands met de nieuwste tennisartikelen en -kleding en versnaperingen van lokale leveranciers. Voor alle deelnemers is er dagelijks gratis vers fruit en bij aanmelding een 'Goodie Bag'. Voor de winnaar in de hoogste klasse wacht een prijzengeld van 125 euro cash. In de andere klassen zijn er cadeaubonnen en andere prijzen. In het finaleweekend is er op zaterdagavond een barbecue en op zondag voor alle deelnemers een grote tombola. Inschrijven (voor dinsdag 4 juni) via www.wiekslagopen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant