Jörgen Tielemans, Esmee Dreesen - Ten Haaf en Joran Dreessen voor het pand van Aura in Sint Hubert. (foto: Aileen van Tilburg)
Jörgen Tielemans, Esmee Dreesen - Ten Haaf en Joran Dreessen voor het pand van Aura in Sint Hubert. (foto: Aileen van Tilburg)

Aura viert jubileum: tien dagen lang feest

Algemeen 1.405 keer gelezen

SINT HUBERT | Aura Sint Hubert viert feest! De zaak, gespecialiseerd in terrasoverkappingen, garagedeuren, sfeerhaarden en raambekleding van Jasno, bestaat 21 mei tien jaar. En dat wordt gevierd. Maar liefst tien dagen is het feest bij Aura; van 21 tot en met 31 mei. Klanten zijn tijdens die 'tiendaagse' dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur welkom. "We hebben elke dag een leuke verrassing voor de bezoekers", verklapt eigenaar Jörgen Tielemans. "Loop eens binnen!"

Het begon tien jaar geleden allemaal nadat de ouders van Jörgen hun zaak Erica Bouwmaterialen van de hand deden aan Formido (onlangs overgenomen door Hubo red.). Een pand kwam vrij, een mooie kans voor Jörgen om zijn eigen winkel te beginnen. Inmiddels is de zaak flink gegroeid. De laatste tijd zo enorm, dat Esmee Dreesen - Ten Haaf als verkoopster in dienst is getreden. Voor Jörgen al een bekend gezicht. Ze is namelijk getrouwd met Joran Dreesen van Jortimo. De timmerman verzorgt al ruim twee jaar de montages van de overkappingen die Aura verkoopt. "We werken heel intensief samen", aldus Joran. Daarnaast zijn de drie papegaaien Max, Sam en Avi het toonbeeld van de showroom. "Onze winkel is net een beetje anders dan anders. Lekker huiselijk", vertelt Jörgen enthousiast.
In de gezellige, ruim opgezette showroom in Sint Hubert staat een zeer groot scala aan producten uitgestald. "De grootte van de zaak verrast mensen vaak", weet Jörgen. Er zijn terrasoverkappingen van Deponti verkrijgbaar, garagedeuren van Novoferm, raambekleding (schutters, houten jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen) van Jasno en sfeerhaarden van Xaralyn (voorheen Ruby Fires). Van dat laatste merk staan letterlijk alle haarden uitgestald in de showroom en dat is uniek. "Er zijn maar drie verkooppunten in Nederland die dat kunnen zeggen." Daarnaast zijn er bij Aura ook bijzondere houten tafels te koop en meubels en decoratieve producten van het merk PTMD.
Tijdens de feestelijke tiendaagse kunnen klanten volop profiteren van mooie aanbiedingen. Ze worden ontvangen met een hapje en een drankje en de kids kunnen losgaan op het speciale springkussen in de vorm van een overkapping. "De bezoekers krijgen sowieso allemaal een leuk presentje", zegt Esmee. "Daarnaast zijn er zeer scherpe acties bij aanschaf van een product", vult Jörgen aan. "Onder andere een tweede handzender voor een garagedeur van Novoferm gratis. Koop je een overkapping? Dan maak je kans op een super mooie Reclaimed Wood Table ter waarde van 1995 euro. Een prachtige industriële tafel; de perfecte eyecatcher."

Aura is gevestigd aan Pastoor Jacobstraat 2c in Sint Hubert; naast de Hubo en de Superkeukens. Voor meer info kijk op gloednieuwe site www.aurasinthubert.nl (06-54330330 / info@aurasinthubert.nl).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant