Bas Willems (links) behaalde een knappe tweede plaats op het sterk bezette internationale toernooi van Mierlo.

Bas Willems pakt zilver op internationaal toernooi

Sport 352 keer gelezen

GENNEP | Op het altijd goed bezette internationaal toernooi in Mierlo, hebben de Gennepse judoka's het beste van zichzelf laten zien. In een sterk deelnemersveld met deelnemers uit alle windstreken behaalde Bas Willems in de categorie +60 kilogram een tweede plaats.

In Mierlo, met judoka's uit Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, werd gestreden voor elke centimeter op de tatami. In de poule van Bas Willems (+60kg) werd met zes andere judoka's gestreden. Na een beslissende ronde behaalde Willems een verdiende tweede plaats. Stan van Rossum (-42kg) en Ben de Cort (-46kg) waren dichtbij het podium, maar kwamen net tekort. Noud de Cort (-42kg), Ryan Verhoeven (-38kg), Maartje Berns (-70kg), Puck Vervoort (-63kg) en Emma van de Cromert (-40kg) werden vroegtijdig uitgeschakeld.