Archieffoto de Zonnebloem.
Archieffoto de Zonnebloem. Foto: Archieffoto de Zonnebloem.

Burgemeester De Koning reikt lintje uit tijdens 50-jarig jubileum De Zonnebloem

Algemeen 286 keer gelezen

MILSBEEK | Tijdens de viering van het vijftigjarig jubileum van De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide reikte burgemeester De Koning een eremedaille uit aan mevrouw Nass-Holtermans uit Milsbeek.

Zij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Nass-Holtermans ontvangt de onderscheiding voor het vrijwilligerswerk dat zij al 50 jaar, vanaf de oprichting, voor De Zonnebloem doet.

Daarnaast is ze sinds 2010 vrijwilligster bij Stichting Dichterbij, waar ze tot aan haar pensioen als verpleegster werkte. De uitreiking vindt plaats in 't Trefpunt in Milsbeek, omstreeks 15.30 uur.

De Zonnebloem
De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor de kwetsbaren in de samenleving en zorgen ervoor dat ook deze mensen niet vergeten worden.

Ze organiseren activiteiten buiten de deur voor mensen met een lichamelijke beperking, die normale sociale contacten dreigen te verliezen.

In 2019 bestaat De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide vijftig jaar, de oudste Zonnebloem in de hele regio.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant