Foto: SK-Media
Foto: SK-Media .

Getuigen gezocht van brandstichting in Grave

Algemeen 1.123 keer gelezen

De Suzuki ging door de brand helemaal verloren. Dankzij snel optreden van de brandweer werd erger voorkomen: “De auto stond vlakbij een woning en we mogen van geluk spreken dat er geen gewonden zijn gevallen of zelfs erger”, zo vertelt de recherche. Door de brand smolt tevens een stroomverdeelkast en liep een geparkeerde auto flinke schade op. Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie ervan uit dat de brand is aangestoken.

GRAVE | De recherche zoekt getuigen van een brandstichting in Grave. Buurtbewoners werden zaterdagochtend rond 2.45 uur opgeschrikt door een felle brand op het Touwslagerserf in Grave. Er bleek een auto in brand te staan.

Eerdere branden

Het is niet voor het eerst dat er autobranden zijn in Grave. De laatste brand was in februari van dit jaar en dat was de tiende brand sinds begin 2014. De recherche onderzoekt mogelijke verbanden tussen de branden: “Hoewel de frequentie van de branden laag is, sluiten wij een verband inderdaad niet uit. Het is voor ons onderzoek daarom erg belangrijk om in het bezit te komen van camerabeelden en/of foto’s die vlak na de brand zijn gemaakt. Veel buurtbewoners hebben namelijk iets meekregen van de brand op het Touwslagerserf. Mogelijk zijn daar interessante video’s of foto’s gemaakt”.

Iedereen die informatie of beeldmateriaal heeft kan die kwijt via onderstaand tipformulier. Bellen kan op 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant