De braderie in Gennep wordt jaarlijks druk bezocht.
De braderie in Gennep wordt jaarlijks druk bezocht.

Braderie Gennep voor 43ste keer gehouden

Algemeen 388 keer gelezen

GENNEP | Voor de 43ste keer wordt op zondag 26 mei de Braderie in Gennep gehouden.

Empire Events & Entertainment organiseert de Braderie onder de vlag van de Ondernemers Vereniging Gennep. Van 11.00 tot 17.00 uur kan men weer heerlijk snuffelen, shoppen, genieten van het divers entertainment en natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedachte met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Al jaren is deze Braderie drukbezocht door inwoners uit de regio, maar ook ver daarbuiten.

Naast de ruim 200 kramen met een grote diversiteit aan mooie producten, zullen natuurlijk ook de winkeliers hun deuren openen voor het winkelend publiek.

Op het Jan Lindersplein is wederom een open podium waar verenigingen en ondernemers zich zullen presenteren en dit zorgt voor een gevarieerd en podiumprogramma. Hier vind je ook de gezellige kinderrommelmarkt, die georganiseerd wordt door Jong Nederland.

Wandel door Gennep en laat je verrassen door het aanbod in (kinder)entertainment, attracties en demonstraties. De Gennepse horecagelegenheden hebben op hun gezellig ingerichte terrassen een grote diversiteit aan muzikale invulling staan, voor ieder wat wils.

De gratis pendelbussen rijden weer vanaf het speciaal ingerichte parkeerterrein De Grote Heeze, zo is er ruim voldoende parkeergelegenheid om alle bezoekers van een parkeerplek te kunnen voorzien.

Kijk op www.facebook.com/braderiegennep voor meer info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant