André Hazes Jr. treedt zondag 18 augustus op in Nijmegen.
André Hazes Jr. treedt zondag 18 augustus op in Nijmegen.

Boxmeers trio haalt André Hazes Jr. naar Nijmegen

Kunst en cultuur 3.295 keer gelezen

NIJMEGEN | André Hazes zal op zondag 18 augustus een optreden verzorgen in het Triavium in Nijmegen. Het ijspaleis wordt tot een feestcafé omgebouwd door het drietal Fred van Duinhoven, Sjaphanto Guntlisbergen en Sven Janssen, die in Boxmeer al twee succesvolle 'Amsterdamse Middagen' organiseerden in Riche.

André Hazes Jr., bekend van superhits als Leef en Wie Kan Mij Vertellen, komt niet alleen naar Nijmegen. Hij neemt zijn band mee en ook het voorprogramma mag er zijn met volkszanger Johnny Romein, feestzangeres Yosee, Danny Froger en Samantha Steenwijk, bekend van 'The Voice of Holland 2018'. Vervolgens zal Peter Beense onder meer André Hazes senior laten herleven. Daarna betreedt Hazes jr. zelfs het podium. Er is plaats voor maximaal 3000 bezoekers in het Triavium.

'Voorverkoop loopt geweldig'
"In 2018 trad André Hazes nog op tijdens onze eerste Amsterdamse Middag voor een uitzinnig publiek van zo'n 800 personen. Vanaf 1 januari 2019 heeft hij ervoor gekozen om alleen nog maar op te treden met een live band. Hazes boeken bij Riche was dus niet meer mogelijk", verduidelijkt Guntlisbergen. "Op zoek naar een grote en geschikte locatie in onze regio voor een optreden van André Hazes kwamen we terecht bij ijspaleis Triavium te Nijmegen. De voorverkoop loopt al geweldig. Wees er dus snel bij."
Kaarten kosten 42,50 euro (zitplaats) of 39,95 euro (staanplaats) en zij te koop bij Hotel Riche in Boxmeer of online via Shop.ikbenaanwezig.nl. Er rijdt een speciale bus vanuit Horst via Venray, Boxmeer en Cuijk naar Nijmegen voor 7,50 euro (retour). Aanmelden kan bij Riche. Voor groepen vanaf 40 personen zijn er speciale tarieven. Meer info via tel. 06-20013667 (Sjaphanto).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant