Kastelein Pascal Leenhouwers van café 't Centrum met het Oranjeshirt van de Boxmeerse international Kika van Es.
Kastelein Pascal Leenhouwers van café 't Centrum met het Oranjeshirt van de Boxmeerse international Kika van Es. Foto: De Maas Driehoek

Café 't Centrum in Boxmeer wordt 'Kika Oranjecafé' tijdens WK damesvoetbal

Algemeen 1.585 keer gelezen

BOXMEER | Café 't Centrum wordt tijdens het WK damesvoetbal omgeturnd tot hét Oranjecafé van Boxmeer. Onder de noemer 'Kom Kika Kieke' zijn de muren van de kroeg inmiddels oranje geschilderd en overal hangen posters van de Boxmeerse international Kika van Es. "Je kunt van buiten af al zien dat dit café hét Oranje café van Boxmeer is", aldus kastelein Pascal Leenhouwers.

"Zonder de hulp van Kika's stiefmoeder Monique van Es-Verkaart waren er niet zo'n mooie prijzen en aankleding geweest", vervolgt Leenhouwers. Prijzen? Jawel, want iedereen die de wedstrijden van de Oranjeleeuwinnen komt kijken in 't Centrum krijgt een formulier waarmee hij of zij automatisch kans maakt op verschillende prijzen, waaronder een wedstrijdshirt van Kika van Es en haar voetbalschoenen. De prijzen worden uitgereikt in de rust van de WK-finale op 7 juli. "Je dient wel aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen", benadrukt Leenhouwers. Alle WK-duels zijn te zien op een groot scherm. "Hopelijk zien we iedereen tijdens de wedstrijden van Oranje en juichen we Kika, Lieke (Martens) en de anderen naar de finale toe."
Oranje speelt in de groepsfase van het WK op dinsdag 11 juni (15 uur) tegen Nieuw-Zeeland, op zaterdag 15 juni (15 uur) tegen Kameroen en op donderdag 20 juni (18 uur) tegen Canada.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant