Ook dit jaar zijn er weer diverse sportverenigingen aanwezig tijdens Cuijk Kei Goed.
Ook dit jaar zijn er weer diverse sportverenigingen aanwezig tijdens Cuijk Kei Goed.
Cuijk Kei Goed

Ontdek diverse sporten op het Schouwburgplein tijdens Cuijk Kei Goed

Algemeen 269 keer gelezen

CUIJK | Ook dit jaar zijn er weer diverse sportverenigingen aanwezig tijdens Cuijk Kei Goed. Op zondag 16 juni presenteren de sportclubs zich op de parkeerplaats van de schouwburg. Tijdens deze dag zal er ook een leuke attractie op dit plein aanwezig zijn. De bedoeling is om kinderen een interactief programma te bieden waarbij ze kennis kunnen maken met de sporten.

Dit initiatief wordt door de ondernemers in het centrum van Cuijk gesteund. Deze ondernemers hebben tien Cuijkse bonnen ter beschikking gesteld. Deze bonnen kunnen besteed worden bij diverse winkeliers in Cuijk.

Cuijkse bonnen
Hoe kun je zo'n bon winnen? Dat gaat heel makkelijk. Kom 16 juni, tijdens Cuijk Kei Goed, naar het sportplein. Hier zijn stempelkaarten te verkrijgen, vul deze in en zorg dat je van iedere deelnemende vereniging een stempel of sticker krijgt. Lever deze kaart compleet ingevuld met alle sticker/stempels in. Na Cuijk Kei Goed worden er onder de ingevulde kaarten tien van deze bonnen verloot. Naast de diverse sportverenigingen is er eveneens een leuke attractie aanwezig op dit plein. Kortom reden genoeg om tijdens Cuijk Kei Goed het sportplein, op de parkeerplaats achter de schouwburg, te bezoeken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant