Clemens Binkhorst.
Clemens Binkhorst. Foto: Aileen van Tilburg
Cuijk Kei Goed

'Cuijk Kei Goed een aanwinst voor het centrum'

Algemeen 779 keer gelezen

CUIJK | Cuijk Kei Goed is al ruim 35 jaar een begrip in de regio. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Zondag 16 juni is het weer zover. Dan is er van 11.00 en 17.00 uur van alles te beleven in het Cuijkse centrum.

Centrummanager Clemens Binkhorst is verantwoordelijk voor de organisatie. "Organiseren en regelen; dat is mijn ding. Ik geniet dus heel erg van de voorbereidingen voor Cuijk Kei Goed. Ik vind het evenement een aanwinst voor het centrum", vertelt hij enthousiast. Tijdens Cuijk Kei Goed krijgt hij veel ondersteuning van de scouting. "Zij helpen echt op alle vlakken mee, dus daar ben ik heel erg blij mee."

Divers programma
Ook dit jaar zijn zij er weer in geslaagd om een divers programma samen te stellen. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend. Uiteraard ontbreken de springkussens niet. "Het is mooi om te zien dat ondernemers elkaar opzoeken en elkaar helpen en aanvullen." Niet alleen de centrumondernemers, maar ook bedrijven die gevestigd zijn op het industrieterrein of uit de regio komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Daarnaast huren ook ondernemers van heinde en ver een kraampje. "Cuijk Kei Goed is voor hen een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren. Er komen zelfs ondernemers helemaal uit Maastricht!", vertelt Clemens. De winkels zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Samenwerking 
Natuurlijk laten ook tal van Cuijkse verenigingen tijdens Cuijk Kei Goed zien wat je bij hen allemaal kunt doen. André van Nijnatten van Budovereniging Gokyo heeft geholpen het sportplein achter de schouwburg te upgraden. Er is een stempelkaart gemaakt waarmee kinderen aan alle sporten op het plein deel kunnen nemen en leuke prijzen kunnen winnen. Vaak hebben zij op deze dag leuke demonstraties, acties en aanbiedingen. Verder is er volop muziek en gezelligheid. Ook is Defensie aanwezig met hun Defensie Recruitment Roadshow. "We werken nauw samen met hen. De Defensie Recruitment Roadshow is een mooie toevoeging aan Cuijk Kei Goed."

Meer informatie
Clemens kijkt heel erg uit naar zondag 16 juni. "Als het droog blijft, ben ik tevreden", lacht hij. "Zodra ik de mensen op de terrassen zie genieten, geniet ik ook!", besluit hij. Kijk voor meer informatie op www.cuijk.nu.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant