Dagbesteding De Huuskamer heeft de erkenning 'Samen dementievriendelijk' ontvangen.
Dagbesteding De Huuskamer heeft de erkenning 'Samen dementievriendelijk' ontvangen.

Dagbesteding De Huuskamer krijgt erkenning 'Samen dementievriendelijk'

Algemeen 1.117 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Dagbesteding De Huuskamer in Sint Anthonis-Oploo heeft afgelopen week de erkenning 'Samen dementievriendelijk' in ontvangst mogen nemen. Alle medewerkers en chauffeurs hebben in mei een training gevolgd bij desbetreffende organisatie, en met succes afgerond. "Wij zijn erg trots", vertelt Peggy Kuijpers namens De Huuskamer.

Begin september zullen alle vrijwilligers de training nog gaan volgen. "Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat we nu al dit certificaat met bijbehorende sticker, in de vorm van de herkenbare bloem, in ontvangst hebben mogen nemen", vervolgt Kuijpers.
Dagbesteding De Huuskamer biedt voor kwetsbare ouderen, licht dementerenden en/of ouderen met andere lichte beperkingen een daginvulling aan die afgestemd is op de interesses en behoefte van de gast. "Wilt u graag een keer onze dagbesteding bezoeken of bent u nieuwsgierig wat wij allemaal doen. Kom dan gerust een keer langs. U bent van harte welkom op één van onze locaties in Oploo en Sint Anthonis", aldus Kuijpers. Meer informatie via www.de-huuskamer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant