De selectie van Vitesse'08 ondergaat de nodige veranderingen.
De selectie van Vitesse'08 ondergaat de nodige veranderingen. Foto: Piet van Vorstenbosch

Selectie Vitesse'08 ondergaat de nodige veranderingen

Voetbal 675 keer gelezen

GENNEP | De selectie van Vitesse'08 ondergaat de nodige veranderingen voor volgend seizoen. Hoofdtrainer Ales Jurcik, die in Gennep Fabian Krabbers als hoofdcoach vervangt, ziet vijf spelers overstappen naar de derdeklasser en twee voormalige basisspelers opnieuw aansluiten bij het eerste elftal.

Nieuwkomers zijn Ivan Puerto Robles, Sander van den Hurk en Ismail Kalkan, die alle drie overkomen van VCA. Van de kersverse vierdeklasser De Zwaluw komt Rick Maassen en Sylvano van den Brink van Elistha is gehaald voor de doelpunten. De voormalige basiskrachten Martijn Custers en Stijn Verhoeven sluiten weer volledig aan bij het eerste elftal.
Tegenover hun komst staat het vertrek van Niek Hendriks en Gijs Giebels (Groesbeeks Boys). Jessy Wolff gaat met Krebbers mee naar Union Malden. Koen Theunissen keert terug naar zijn jeugdliefde Astrantia SV en op de valreep heeft Onur Gencalioglu gekozen voor Achilles'29. "Het vertrouwen in de jeugd blijft erg groot en er staan diverse jeugdspelers te trappelen om aan te sluiten wanneer dit noodzakelijk is", aldus het bestuur van Vitesse'08.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant