Speld van Verdienste.
Speld van Verdienste. Archieffoto: Aileen van Tilburg

Gemeentelijke onderscheiding voor Frans Verberk en Marco Arts

Algemeen 1.128 keer gelezen

BOXMEER | Frans Verberk en Marco Arts hebben woensdagavond de Speld van Verdienste van de gemeente Boxmeer gekregen. Burgemeester Karel van Soest reikte de onderscheidingen uit tijdens de vrijwilligersavond van de Avondvierdaagse bij Pub Esser in Boxmeer.

Bij deze gelegenheid nam Verberk afscheid als bestuursvoorzitter van Stichting Wandelsport Boxmeer. Hij was sinds 2000 voorzitter en mede door zijn inzet is de avondvierdaagse in Boxmeer uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd evenement. Daarnaast zet hij zich ook in voor andere organisaties in de gemeente Boxmeer. Hij was jarenlang lid van de vrijwillige brandweer en is nog steeds intensief betrokken bij de organisatie van Truckrun Boxmeer.

Marsleider
Marco Arts is dit jaar 25 jaar bestuurslid van de Stichting Wandelsport Boxmeer en is tevens marsleider. Als marsleider is hij onder andere verantwoordelijk voor de routes, het beschrijven en het uitzetten daarvan, het inrichten van de controleposten en het startterrein en het organiseren van drinkwatervoorzieningen. Arts heeft het totaaloverzicht van het evenement en zorgt voor de optimale logistiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant