Jessica Hendriks is gastvrouw tijdens de casting voor de Elite Model Look Nederland 2019.
Jessica Hendriks is gastvrouw tijdens de casting voor de Elite Model Look Nederland 2019. Foto: Martijn Schwillens

Casting Elite Model Look bij Kapsalon Gijsbers in Boxmeer

Opmerkelijk 847 keer gelezen

BOXMEER | Kapsalon Gijsbers in Boxmeer is op zaterdag 13 juli het decor van een castingronde voor de Elite Model Look (EML) Nederland 2019. Aanvullend op de drie gebruikelijke castingrondes worden ook drie pop-up castings gehouden. "Elite heeft voor Zuid-Nederland gekozen voor onze kapsalon", vertelt eigenaar Patrick Verhaegh

Door Martijn Schwillens

EML zal op zaterdag 13 juli gaan scouten voor vier verschillende agency's: Elite, Women, Supreme en Women360. "Om te kunnen deelnemen aan de Elite Model Look-competitie moet je tussen 14 en 26 jaar oud zijn tegen het einde van het lopende jaar", vertelt Jessica Hendriks-Arts, die tijdens de casting als gastvrouw zal optreden. "Jongens en meiden die model willen worden, helpen wij graag op weg", verduidelijkt ze. De salon is die dag gewoon geopend voor klanten, maar EML zal in de salon een pop-up casting creëren. "De aankleding van de zaak wordt uiteraard aangepast en in de komende weken hebben wij meerdere acties rondom het EML-thema 'Be your own icon'."

Modellenwedstrijd
Jessica geeft aan dat iedereen tussen 14 en 26 jaar zich uitgedaagd mag voelen om deel te nemen aan de casting. "Wie niet aan deze eisen voldoet, kan natuurlijk nog steeds model worden. Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden. Wij kunnen haartips geven en meedenken. Denk aan modellen voor kappersshows of tijdschriften. Als je op de cover staart, maakt lengte echt niet zoveel uit, hoor", lacht ze. "En jongens en meiden die twijfelen, helpen we graag, want op dat vlak hebben we al de nodige ervaring."

EML Nationale Finale Show
Aan het einde van de Nederlandse castingtour worden tien jongens en meiden geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale Show, die op 12 oktober wordt gehouden in de Studio's Aalsmeer. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de wereldfinale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van 150.000 euro. Behalve gastheer van de casting - op zaterdag 13 juli van 14.00 tot 16.00 uur - heeft Kapsalon Gijsbers de komende periode ook een actie, waarbij de winnaar samen met een introducé op 12 oktober naar de finales in Aalsmeer mag. "Je wordt opgehaald en thuisgebracht. We proberen een meet & greet te regelen en de winnaar krijgt natuurlijk een goodybag. Via onze social media houden we onze klanten en andere belangstellenden de komende periode op de hoogte", besluit Jessica.
Meer informatie: Kapsalon Gijsbers, Koorstraat 65, Boxmeer, tel. 0485-575 995, www.kapsalongijsbers.nl, Facebook en Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant