Max van den Burg speelt 'Paasbest' in Oploo.
Max van den Burg speelt 'Paasbest' in Oploo. Foto: MaxvandenBerg.nl

Cabaretier Max van den Burg met 'Paasbest' in Oploo

Kunst en cultuur 164 keer gelezen

OPLOO | Cabaretier Max van den Burg is een rijzende ster in de wereld van de komieken. In zijn jubileumshow 'Paasbest', op zaterdag 6 juni te zien in de Speultuin in Oploo, confronteert hij zijn publiek ook weer met de hedendaagse realiteit waarin iedereen zich vaak mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is.

Van Brabantse familiefeesten tot Nederlandse Rappers en van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt. Van den Burg heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen. Hij is dynamisch, fantasievol, muzikaal en altijd hilarisch. Theaterkrant sprak over zijn show over een "Feest van herkenning in een verrassende comedystijl." Van den Burg past in het rijtje Pieter Derks en Ronald Goedemondt, maar zal bij sommigen ook bekend zijn als 'Ronnie' uit de film 'New Kids Nitro'.
Op zaterdag 6 juli is deze 'rising star' in Oploo te bewonderen in Openluchttheater de Speultuin aan de Blauwstraat. De show begint om 20.30 uur en kaarten à 12,50 euro zijn vanaf heden te koop bij Spar Jaegers en online via www.graancirkeloploo.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant