De kinderen wachten tot ze de linten mogen doorknippen en lekker kunnen spelen in de vernieuwde speeltuin.
De kinderen wachten tot ze de linten mogen doorknippen en lekker kunnen spelen in de vernieuwde speeltuin. Foto: gerlinde schrijver

Speeltuin 't Knootje in Milsbeek feestelijk geopend

Algemeen 353 keer gelezen

MILSBEEK | Na maanden van wachten voor de kinderen en jaren van voorbereiding van de werkgroep, was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zover. Speeltuin 't Knootje aan De Knoot in Milsbeek werd feestelijk geopend door de kinderen zelf.

Na een dankwoord aan alle vrijwilligers werd er een cheque uitgereikt aan de werkgroep. En na het officiële fotomoment mochten de kinderen de linten doorknippen en heerlijk gaan spelen in de speeltuin.

Steentje bijgedragen
De speeltuin heeft een heuse renovatie ondergaan met het plaatsen van nieuw speelmateriaal en het opknappen en verplaatsen van oud speelmateriaal. Dit heeft de werkgroep kunnen realiseren door subsidie vanuit de gemeente Gennep en sponsorbedragen vanuit TVM en Lidl Gennep. Daarnaast hebben ook veel vrijwilligers vanuit de gemeenschap van Milsbeek hun steentje bijgedragen door materiaal uit te lenen of in hun vrije tijd hun handen uit de mouwen te steken. "Zonder hen was er nu geen prachtige speeltuin geweest", aldus de organisatie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant