I Fratelli Indacco speelt tijdens SumMmertime.
I Fratelli Indacco speelt tijdens SumMmertime. Foto: Robert Aarts

Ware troubadours dwepen met Napolitaanse muziek tijdens SumMmertime

Kunst en cultuur 187 keer gelezen

GENNEP | Na een zinderende middag die in het teken stond van Brexit gaat SumMmertime nu naar het zuidelijkste puntje van Italië, het land van de pasta's en de pizza's en vurige passie. Zaterdagmiddag 27 juli staat Italië centraal met I Fratelli Indaco. 's Avonds speelt de coverband Zwoel op de Markt in het Genneper centrum.

I Fratelli Indaco is een trio, bestaande uit de broers Giuseppe, Carmelo en Angelo uit het stadje Agrigento op het eiland Sicilië. Zij brengen de Italiaanse volksmuziek uit Zuid-Italië tot leven. Als ware troubadours dwepen zij met Napolitaanse muziek, wisselen onvergetelijke klassiekers af met een modern repertoire, maar spelen zonder moeite ook bekende Spaanstalige en Zuid-Amerikaanse hits. Met een breed scala aan moderne muziek, aangevuld met onvergetelijke klassiekers, brengen zij de muziek dichtbij de mensen.

Zwoel
's Avonds is het podium voor Zwoel, een coverband die zijn inspiratie put uit de rock & roll uit de jaren '50 zonder de hedendaagse pop- en rockmuziek te vergeten. Beide optredens vinden plaats op de Markt in Gennep. Alle activiteiten van SumMmertime zijn gratis te bezoeken. Meer informatie op www.summmertimegennep.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant