Miriam van Buytene (witte shirt) was de kraamverzorgster bij alle zes de kinderen van Susan en Edwin.
Miriam van Buytene (witte shirt) was de kraamverzorgster bij alle zes de kinderen van Susan en Edwin.

'Door haar kunde en ervaring was de kraamweek heel prettig'

Zakelijk 4.213 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Susan Oudenhoven en Edwin Droog uit Vierlingsbeek hebben zes kinderen. Bijzonder is dat zij bij alle zes hun kinderen dezelfde kraamverzorgster van Kraamburo PVG hadden: Miriam van Buytene. "Zij bracht telkens een fantastische zorg, een vertrouwd gevoel en heel veel gezelligheid", aldus het tweetal.

"Dertien jaar geleden kregen wij op jonge leeftijd een bijzondere verassing, we waren zwanger van onze eerste dochter. Alles is nieuw en na de geboorte komt er dan heel veel op je af, waaronder kraamzorg. De kraamzorg werd PVG en als kraamverzorgster Miriam van Buytene. Door haar kunde, ervaring en zeker de humor werd dit voor ons een hele prettige kraamweek waarbij wij perfect werden ondersteund", vertelt Edwin. Susan vult aan: "In de loop de jaren is ons gezin gegroeid en bestaat nu uit zes kinderen: Tara (13), Tessa (11), Timo (8), Tavi (6), Tren (3) en Thije (0)."

'Enorm bijzonder'
Miriam was voor alle zes de kinderen de kraamverzorgster. "Dit was voor ons, Miriam en de kinderen enorm bijzonder. Bij deze willen wij dan ook PVG en met name Miriam enorm bedanken voor alles", zeggen Edwin en Susan.
Meer informatie via Kraamburo PVG, tel. 0485-454328 of kijk op www.kraamburopvg.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant