'Fien op avontuur' bij De Speultuin in Oploo.
'Fien op avontuur' bij De Speultuin in Oploo.

Kindervoorstelling 'Fien op avontuur' in de Speultuin in Oploo

Kunst en cultuur 227 keer gelezen

OPLOO | Theatergroep 'Pluk je lach' zal op zaterdag 17 augustus de speciaal voor Openluchttheater De Speultuin in Oploo geschreven kindertoneelvoorstelling 'Fien op avontuur' op het podium brengen, waarbij de kinderen op jacht gaan naar een schat.

'Fien op avontuur' vertelt het verhaal over het vrolijke, maar ondeugende meisje Fien. Fien heeft zomervakantie en verveelt zich al dagen. Ze wil graag buitenspelen, maar dat mag niet van haar moeder omdat ze dan vies wordt. Op een dag is ze het zo zat dat ze besluit een groot gat te graven in de tuin, zodat ze lekker vies wordt! Tot haar verbijstering vindt ze in de tuin een mysterieuze schatkaart. Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar de schat.

Informatie
'Fien op avontuur' is een interactieve kindervoorstelling, met originele liedjes die geschikt zijn voor het hele gezin. De voorstelling begint op zaterdagmiddag 17 augustus om 14.30 uur en de tickets kosten 5,00 euro per persoon (tot 1 jaar gratis). Tickets zijn verkrijgbaar via www.graancirkeloploo.com of bij SPAR Jaegers, Vloetweg 6 in Oploo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant