De raadsleden Ton Broekmans, Lee Tonnaer, Frank Dillerop en wethouder Karin Peters.
De raadsleden Ton Broekmans, Lee Tonnaer, Frank Dillerop en wethouder Karin Peters.

Mookse PvdA'ers nodigen 'hele dorp' uit voor barbecue

Politiek 663 keer gelezen

MOOK | PvdA'er Lee Tonnaer en zijn partijgenoten Frank Dillerop, Ton Broekmans en wethouder Karin Peters willen graag op informele wijze in gesprek met de inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Zodoende nodigt Tonnaer 'het hele dorp' uit voor een barbecue in zijn eigen tuin op zondag 25 augustus.

Zullen we het hele dorp uitnodigen? "Toen dat idee werd geopperd, vonden Joke en ik dat meteen een leuk idee. Nee, we verwachten niet dat we verkeersregelaars moeten inzetten, maar wat zóu het leuk zijn als veel mensen komen", vertelt Tonnaer. De voluit geheten PvdA Lokaal Sociaal Gemeente Mook en Middelaar BBQ, die in de tuin van Tonnaer aan de Rijksweg in Mook wordt gehouden, leent zich er naar eigen 'prima voor om op een informele manier kennis te maken met de mensen van Lokaal Sociaal'. "Leuk, om in persoonlijke gesprekken te horen wat de drijfveren zijn van de raadsleden, de (commissie)leden en wethouder Peters. Graag vertellen zij hoe interessant het is om binnen de gemeente politiek actief te zijn of lid van de PvdA", legt Tonnaer uit.

'Gezellige eerste aanzet'
Tonnaer vervolgt: "Graag blijven wij in contact met onze kiezers én ook met de andere inwoners. Niet alleen rondom verkiezingstijd. Dit is een leuke manier; lekker informeel met een hapje en een drankje. En we zoeken nieuwe aanwas, mensen die op den duur in de gemeentepolitiek voor Lokaal Sociaal actief willen zijn. We weten dat het een groei- en leerproces is. Wie weet is dan zo'n gezellige barbecue een eerste aanzet voor een lidmaatschap of een carrière in de gemeentepolitiek. Wij hopen het!"

Aanmelden
De barbecue staat gepland voor zondagmiddag 25 augustus van 16.00 tot 20.00 uur. De kosten bedragen 19,50 euro, inclusief drankjes, fris, bier en rode en witte wijn. Alle inwoners van Molenhoek, Mook, Middelaar en Plasmolen zijn welkom. Aanmelden vóór 18 augustus, bij voorkeur per mail, naar gerievanderland-zijderveld@hotmail.com of via tel. 06-52088052.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant