Tijdens SuMmertime in Gennep wordt zaterdag een speciaal biertje geschonken.
Tijdens SuMmertime in Gennep wordt zaterdag een speciaal biertje geschonken.

Speciaal SumMmertime-biertje tijdens 'Gennep Pruuft'

Kunst en cultuur 267 keer gelezen

GENNEP | SumMmertime Gennep staat in het teken van verschillende soorten muziek, lekker bier en als het even kan lekkere hapjes. Zaterdag 17 augustus tijdens 'Gennep Pruuft...' komen deze drie aspecten volop aan bod. 

In samenwerking met slijterij Rob Takken, slijterij John van de Kamp, Brasserie 't Geveltje, Hotel de Kroon, Café de Typhoon en De Stadsherberg worden er diverse soorten bieren verschonken waaronder het speciaal voor SumMmertime gebrouwen SumMmerbier. Dit speciaal biertje is een heerlijk licht blond biertje, vol van smaak en goudgeel van kleur. 
Bezoekers van Gennep Pruuft kunnen bij de eerdergenoemde ondernemers kaarten voor deze activiteit kopen. In de voorverkoop krijgen ze voor 17,50 euro niet alleen een glas, maar ook bonnen voor bier en een hapje. Aan de kassa op zaterdag 17 augustus kosten deze kaarten 20 euro. Het SumMmertime-programma begint zaterdag iets later, namelijk om 15.30 uur maar daarna gaat het programma met Prat op Plat, Like Cross Roads en the Domu Brothers door tot in de late avond.

Muziekprogramma
Like Cross Roads trakteert het publiek op rustige jazz, latin, blues, pop maar ook Nederlandstalige liedjes. Smaakvolle niet opdringerige sfeervolle muziek dat perfect past bij een evenement als 'Gennep Pruuft'.  Prat op Plat staat in het voorprogramma en brengt eigentijdse nummers in Brabants dialect. 's Avonds beklimmen the DoMu Brothers het podium. Deze jonge energieke 8-koppige coverband uit Tilburg zorgt voor een geweldige sound en gave setlist. Van Toto tot Marco Borsato en van Stevie Wonder tot Phat Phunktion, het publiek krijgt een zo'n gevarieerd mogelijke show voorgeschoteld. 
Meer informatie via http://www.summmertimegennep.com/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant