Boxmeer Proeft, op zondag 29 september in het centrum van Boxmeer.
Boxmeer Proeft, op zondag 29 september in het centrum van Boxmeer.

Proefkaarten voor 'Boxmeer Proeft' in de verkoop

Algemeen 343 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 29 september wordt er weer heerlijk geproefd in het centrum van Boxmeer. Proeven bij de verrassende horeca- en speciaalzaken, maar ook proeven aan de herfstmode en proeven bij de gemeente. Een unieke combinatie voor een gezellige zondagmiddag.

Een koopzondag in het Centrum van Boxmeer betekent altijd winkelen met heel veel gezelligheid. Na het succes van voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een koopzondag plaatsvinden met het thema 'Boxmeer Proeft'. Bij Albert Heijn zijn de 'Proefkaarten' inmiddels weer te koop. Er zijn drie soorten proefkaarten, op iedere proefkaart staan drie restaurants, drie lunchrooms of speciaalzaken én een café voor een heerlijk drankje. "Kunt u niet kiezen? Alle drie kopen is natuurlijk ook mogelijk. De kaarten kosten in de voorverkoop 10,00 euro en op de koopzondag zelf 12,50 euro. Ga ze snel halen, want op is op", aldus Centrummanagement Boxmeer.

Volop activiteiten
Maar er valt nog veel meer te proeven. Wat dacht u van de nieuwe najaarsmode en de verrassende winkels die Boxmeer te bieden heeft? Ook de gemeente Boxmeer opent haar deuren voor 'een kijkje in de keuken'.
De winkels zijn zondag 29 september geopend van 12 tot 17 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant