McDonald's gaat een nieuwe vestiging openen nabij de A77 en het Maasziekenhuis in Beugen.
McDonald's gaat een nieuwe vestiging openen nabij de A77 en het Maasziekenhuis in Beugen.

Nieuwe McDonald's tegenover Maasziekenhuis in Beugen

Zakelijk 10.507 keer gelezen

BEUGEN | McDonald's gaat een nieuw restaurant in de gemeente Boxmeer bouwen. Een vestiging van de fastfoodketen inclusief McDrive komt aan de Provincialeweg in Beugen, tegenover het Maasziekenhuis en op steenworpafstand van de toe- en afritten van de snelweg A77.

De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor een McDonald's aan de Provincialeweg 9, het braakliggende terrein naast het Tango-tankstation waar vroeger het AC Restaurant was gevestigd. "Het betreft een McDonald's restaurant met een McDrive. Gezien de oppervlakte van de beschikbare locatie zullen we de grootte van het restaurant hierop aansluiten. De start van de werkzaamheden en daarmee ook de planning van opening van het restaurant is nog niet bekend. Dat hangt mede af van het verloop van de procedures die we natuurlijk volgen", laat een woordvoerster van McDonald's weten.
Onderdeel van de procedure is een exploitatievergunning. Zonder bezwaren kan de McDonald's in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd.
Plannen om nabij het ziekenhuis een McDonald's te realiseren, dateren al van vele jaren geleden. In 2013 ging nog een streep door deze plannen omdat de filialen in Cuijk en Venray te dichtbij waren.

De beoogde locatie van de McDonald's in Beugen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant