De nieuwbouw voor de buitenschoolse opvang bij Eerste Klas in Cuijk.
De nieuwbouw voor de buitenschoolse opvang bij Eerste Klas in Cuijk. Foto: Susan van Doren

Nieuwbouw BSO bij Kinderopvang Eerste Klas is af

Zakelijk 676 keer gelezen

CUIJK | De nieuwbouw voor de buitenschoolse opvang (BSO) bij Kinderopvang Eerste Klas in Cuijk is af. De kinderen hebben het nieuwe gebouw inmiddels in gebruik. Op zaterdag 28 september is een open dag.

Drie jaar geleden zijn Chantal Spanjaard en Susan van Doren plannen gaan maken om een kinderopvang te gaan starten. 31 juli 2017 is Kinderopvang Eerste Klas gestart. Vanaf die tijd is Eerste Klas blijven groeien . Ook qua personeel, inclusief Chantal en Susan beschikt Eerste Klas over achttien personeelsleden. Susan: "Wij draaien zelf mee op de groepen, want wij vinden het belangrijk om op de werkvloer mee te draaien. Om het juiste gevoel te ervaren of te kijken of de plannen die wij bedenken ook in de praktijk toegepast kunnen worden." Door de groei die de BSO doormaakte, werd vorig jaar besloten om op het naastgelegen perceel nieuwbouw te realiseren. "In het gebouw zijn onze groepen onderverdeeld voor basisschoolgroep 1-2, groep 3-4 en voor groep 5, 6, 7 en 8."

Open dag
Eerste Klas beschikt verschillende ruimtes, onder andere een atelier, chillkamer, bouwkamer en game room. Buiten staat een nieuw klimtoestel en er is een pannakooi. Het gebouw is nieuw, maar wat blijft is het persoonlijke aspect. "Zowel op de BSO als de dagopvang en peuteropvang", zegt Chantal.
De open dag is op zaterdag 28 september, van 11.00 tot 15.00 uur, en bedoeld als laagdrempelige kennismaking. "De open dag is voor iedereen die een kijkje wil komen nemen bij de nieuwe BSO.
Meer informatie via tel. 0485-215665 of www.kinderopvangeersteklas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant