Teun Jacobs uit Sambeek wordt de nieuwe technisch directeur van Almere City. (foto: KNVB.nl)
Teun Jacobs uit Sambeek wordt de nieuwe technisch directeur van Almere City. (foto: KNVB.nl)

Sambekenaar Teun Jacobs nieuwe technisch directeur Almere City

Voetbal 2.236 keer gelezen

SAMBEEK/ALMERE | Almere City is in haar zoektocht naar een nieuwe technisch directeur uitgekomen bij Teun Jacobs. De Sambekenaar (35) komt over van de KNVB. "De kernwaarden van de club zijn goed uitgeschreven en er ligt een ambitieus beleidsplan", laat Jacobs weten.

Op de officiële website van de club uit de Keuken Kampioen Divisie laat Jacobs weten 'met veel plezier terug te keren op clubniveau'. "De kernwaarden van de club zijn goed uitgeschreven en er ligt een ambitieus beleidsplan. Meer dan bij welke club ook, zijn bij Almere City FC de randvoorwaarden aanwezig om met beleid succesvol te zijn. Er is geen geschiedenis die voorschrijft hoe de toekomst er uit moet zien", vervolgt Jacobs. "Ik denk dat ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage kan leveren om de stip aan de horizon te bereiken: de stap naar de Eredivisie voor juni 2021."

'Al bewezen'
Ook algemeen directeur John Bes verheugt zich op de aanstaande samenwerking. Op AlmereCity.nl zegt hij: "Teun heeft zich ondanks zijn nog jonge leeftijd al op diverse vlakken bewezen binnen het voetbal. Door zijn managementfunctie bij de KNVB heeft hij goed zicht op het (inter)nationale voetbal. Tegelijkertijd kan hij terugvallen op zeer waardevolle praktijkervaring op het gebied van talentherkenning en -ontwikkeling."
Jacobs was eerder werkzaam bij de jeugdopleidingen van NEC en Vitesse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant