JVC Cuijk won thuis met 8-1 van Cito.
JVC Cuijk won thuis met 8-1 van Cito. Foto: Archieffoto: Gerno de Haas

Jasper Vink schiet er vier in namens JVC Cuijk tegen Cito

Voetbal 1.246 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De Cuijkenaren, vorige week vrijaf vanwege het oneven aantal clubs in de vierde klasse A, liepen zaterdagmiddag na rust over Cito heen en zetten hun favorietenrol om in een 8-1 zege. Jasper Vink maakte er vier.

Anders dan de uitslag doet vermoeden, had JVC één helft het nodige te duchten van Cito, dat wordt gecoacht door Cuijkenaar (en ex-JVC'er) Tim Driessen. Bij rust leidde JVC nog maar met 3-1 door twee doelpunten van Jasper Vink en een goal van Fynn Versteeg. Bij een 1-0 stand miste Ali Özdimir een penalty namens de thuisploeg. "Na die gemiste penalty hebben we twintig minuten niet goed gevoetbald. Gelukkig draaiden we dat net voor rust goed om", keek hoofdtrainer Dennis Straatman terug.

Tevreden
Na de thee ging het alsnog hard. Nogmaals Versteeg, Stan Broenland, Jeroen Dirks en nog tweemaal Jasper Vink vonden het doel en zetten uiteindelijk een 8-1 uitslag op het bord. "Uiteraard ben ik tevreden met deze overwinning. We waren de gehele wedstrijd veel en veel beter", aldus Straatman tot slot.