Bas Joosten was trefzeker voor SSS'18, dat met 4-1 verloor bij Veritas.
Bas Joosten was trefzeker voor SSS'18, dat met 4-1 verloor bij Veritas. Foto: Peter Kuijpers

SSS'18 voelt zich benadeeld in Neeritter

Voetbal 799 keer gelezen

NEERITTER | SSS'18 is zondagmiddag in Neeritter tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. De Overloonse formatie legde ondanks de 4-1 nederlaag het eerste uur een prima partij op de mat. Doorslaggevend was een penalty bij de stand 2-1. "Wij zijn vanmiddag benadeeld door de scheids", vond SSS'18-coach Ruud Vermeer.

SSS'18 begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam via Bas Joosten ook op voorsprong via een prachtig lobje. Lang genieten van de 0-1 kon SSS helaas niet. Koen Stoop volleerde de 1-1 binnen en schoot na 35 minuten op prachtige wijze een vrije trap in de kruising. "Voetballend waren we gelijkwaardig en we hebben ook een aantal kansen gehad", wist Vermeer. "Ook in het eerste kwartier na rust waren we minstens gelijkwaardig aan Veritas en Joosten (net over) was ook dichtbij de 2-2."
Na een uur spelen kreeg Veritas een penalty na een handsbal. "Ongelofelijk, onze speler heeft zijn armen naast zijn lichaam. Toch legt de scheids hem zomaar op de stip. De eerste helft gebeurde hetzelfde aan de andere kant, maar toen kregen wij er geen", somberde Vermeer. Sjoerd Linssen maakte vanaf elf meter geen fout. Niet veel later was de wedstrijd definitief gespeeld toen Willem Kuenen rood kreeg na gevaarlijk spel. "Geel was een logischere straf geweest." Folkert van Gansewinkel maakte kort erop 4-1. "Daarna hadden ze ook nog de 5-1 en 6-1 kunnen maken, maar het spel in het eerste uur, zeker aanvallend, geeft vertrouwen voor de komende weken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant