Hapse Boys versloeg Rood Wit.
Hapse Boys versloeg Rood Wit. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

3D: Kuijpers ziet Hapse Boys 'beste wedstrijd onder mijn leiding' spelen, verlies Vitesse'08 en Estria

Voetbal 730 keer gelezen

Hapse Boys heeft in de tweede speelronde een overtuigende overwinning geboekt op Rood Wit. De Groesbekers werden met 4-0 verslagen. "Dit was de beste wedstrijd onder mijn leiding", keek Hapse Boys-coach Michel Kuijpers terug. Estria verloor thuis met de 'historische' wedstrijd van Blauw Wit met 1-2, Brakkenstein legde Vitesse'08 over de knie: 6-0.

Nicky van de Wijs, Emiel Jans, Tim Jansen en Brian Guntlisbergen zetten de eindstand op het bord namens Hapse Boys, dat in voorgaande jaren wel eens langer nodig had om de eerste overwinning in de derde klasse te boeken.

Estria en Vitesse'08 verliezen
Estria ging thuis met 1-2 onderuit. De formatie van coach Angelo Simone, debutant in de derde klasse, was thuis niet opgewassen tegen Blauw Wit. Bij rust leidde Estria nog met 1-0 (Giel Gerrits), maar in de tweede helft boog Blauw Wit het duel om. Gerrits kreeg nog wel een kans op de 2-2. Vitesse'08 had niets te vertellen tegen Brakkenstein en verloor in Nijmegen met 6-0.