JVC Cuijk versloeg De Paasberg. (archieffoto: Gerno de Haas)

JVC Cuijk behoudt 100% score met thuisoverwinning op De Paasberg

Voetbal 708 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk heeft ook na drie speelronden nog een maximum score. De formatie van coach Dennis Straatman klopte het tot vandaag ook nog ongeslagen De Paasberg met 4-1. "We speelden vandaag de beste eerste helft tot nu toe", aldus Straatman.

Gedurende die eerste 45 minuten scoorde JVC tweemaal. Beide keren was Ali Özdimir de doelpuntenmaker namens de Cuijkenaren. Zijn eerste goal, na 25 minuten, werd genoteerd vanaf de penaltystip. Zijn tweede was een knappe streep in het dak van het doel. In de tweede helft liep JVC uit naar een 4-1 zege door doelpunten van Fynn Versteeg (schuiver) en Gijs van de Besselaar. Die goal viel kort na de 3-1 van De Paasberg. Straatman: "Bij rust hadden we al met 4-0 voor moeten staan. In de tweede helft hebben we de wedstrijd goed uitgevoetbald tegen een vervelende ploeg."