Lintje voor Harm Vullings.
Lintje voor Harm Vullings.

Lintje voor Harm Vullings bij jubileumviering harmonie St. Caecilia

Algemeen 625 keer gelezen

VEN-ZELDERHEIDE | Tijdens de afsluiting van het 120-jarig jubileumweekend van harmonie St. Caecilia in De Uitkomst reikte wethouder Peter Lucassen vanavond een lintje uit aan Harm Vullings uit Ven-Zelderheide. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Harm ontvangt de onderscheiding voor onder meer zijn jarenlange vrijwilligerswerk binnen de harmonie, waar hij al meer dan 45 jaar lid van is.

Harm is een muziekman in hart en nieren. In 1974 werd hij lid van harmonie St. Caecilia, waar hij vanaf 1996 plaatsnam in de muziekcommissie en de leerlingencommissie. Hij heeft een belangrijke rol bij de muziekkeuze en begeleidt en motiveert leerlingen om zich te (blijven) ontwikkelen in de muziek. Sinds 1999 is Harm dirigent van het leerlingenorkest. Naast vrijwilliger bij de harmonie is Harm een actief (ere)lid van Joekskapel 'Zet um de zuk d'r in, orkest Harekraos en blaaskapel Die Lustigen Muzikanten. Ook is hij dirigent van popkoor Con Colore en het koor van de Parochie H. Antonius.

Werkgroep Historie 
Harm is de drijvende kracht achter de werkgroep Historie Ven-Zelderheide. Hij heeft er mede voor gezorgd dat een groot deel van het cultuurerfgoed van Ven-Zelderheide vastligt. Daarnaast organiseert hij diverse activiteiten en bijeenkomsten waar een grote groep mensen plezier aan beleeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant