Afbeelding

Cuijkse fotograaf in de race voor fotoprijs

Opmerkelijk 60 keer gelezen
CUIJK - Op de Nederlandse website: www.autgespot.nl is de Cuijkse fotograaf Alen van Automotive Art by Lyon1845 al jaren actief met foto’s. Elk jaar word er op deze site een fotowedstrijd gehouden voor: ‘Spot van het jaar’. Nu heeft Alen de finale gehaald met zijn spot en foto's van de Koenigsegg One:1 en is daarmee in de race voor een fotoprijs.

[image=298170]

Alen kan alle hulp goed gebruiken om deze wedstrijd te winnen. De spot met de meeste stemmen wint namelijk de titel ‘Spot van het jaar' en de hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Michelin en, nog belangrijker, de winnaar krijgt de titel en eer van ‘Spot van het jaar’. Ook zullen de foto’s van de winnaar het hele internet overgaan en gedeeld worden online.
Wie Alan wil helpen om deze wedstrijd te winnen en de hoogste eer op te strijken gaat naar www.autogespot.nl en klikt in in het midden op de oranje ‘Spot van het jaar’ verkiezing. Daar staan 12 foto’s, waaronder de foto met de Koenigsegg One:1 by Lyon1845.Klik op het blauwe balkje op de foto met ‘Stem op deze spot’ en voer je email adres in en geboortedatum en dat is alles.
Voor meer foto’s en werk van Alan kijk op zijn Facebook pagina: Automotive Art by Lyon1845.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant