Afbeelding

Straattheater op Hemelvaartkoopzondag Boxmeer

Centrum 63 keer gelezen
BOXMEER | Na de geslaagde Lifestyle Koopzondag vorige maand zijn de ondernemers van Centrum Boxmeer weer samen met Empire Entertainment uit Boxmeer druk bezig om de volgende koopzondag tot een waar magisch spektakel te maken! Deze vindt komende donderdag (Hemelvaartsdag) plaats.

[image=287377]

Wat mag het winkelende publiek dit keer verwachten tijdens de Hemelvaartkoopzondag in Boxmeer van donderdag 14 mei? Natuurlijk is er weer zoals voorgaande jaren de traditie van de ‘Living Statues’, die alweer weken en zelfs maanden aan het oefenen zijn. Want stilstaan is nog niet zo gemakkelijk als het er uitziet!
Er komen dit jaar ook bijzondere verhaalvertellingen van de Gebroeders Grimm, die je meenemen in hun fantasiewereld. “Ook mag u weer rekenen op diverse spectaculaire optredens van dansgroepen uit Boxmeer en omgeving. U kunt dit jaar zelfs genieten van een heuse paaldansshow en zien waarom deze sport ook naar de Olympische Spelen zou moeten! Men kan ook weer diverse workshops volgen en genieten van de diverse walking acts”, aldus de de centrumondernemers.

Bruisend straattheater
De kids worden weer uitermate goed vermaakt en er komt speciaal voor hen een hele bijzondere verrassingsact! Kortom, het hele centrum van Boxmeer wordt omgetoverd tot één bruisend straattheater; adembenemend om naar te kijken en magisch om mee te maken.

‘Dagje uit’
Tijdens de Hemelvaart Koopzondag bent u dus in Boxmeer aan het juiste adres voor een dagje uit voor het hele gezin, met écht voor ieder wat wils. Alle winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur en natuurlijk kan het winkelend publiek weer overal gratis parkeren! “Tot donderdag 14 mei in het Centrum van Boxmeer! Hou ons in de gaten op Facebook of kijk op www.centrumboxmeer.nl”, besluit de organisatie van Hemelvaartkoopzondag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant