Afbeelding

Voorbereiding voor Cuijk on Ice gestart

Centrum 35 keer gelezen
CUIJK - Het evenement ‘Cuijk on Ice was afgelopen winter wederom een succes. Een zodanig succes dat de organisatie ‘bijzonder gemotiveerd is om ook voor 2014/2015 onze schouders er weer onder te zetten’. De voorbereidingen voor de volgende Cuijk on Ice zijn dan ook alweer gestart.

[image=264381]

Met name het bestuur gaat beginnen met de voorbereidingen. Op een later moment stappen ook een aantal vrijwilligers weer in het opstartproces. Het is niet vanzelfsprekend dat de sponsors van de vorige maal allemaal weer bereid en in staat zijn in het nieuwe seizoen hun bijdrage te leveren. Daarom zijn er in dit vroege stadium al contacten met deze en nieuwe sponsors. Ze zijn onontbeerlijk voor het slagen van het evenement.
De inkomsten uit entreegelden zijn weliswaar een deel van de financiering, maar absoluut niet voldoende. De start van de voorbereidingen in de zomer wekt mogelijk verbazing van deze of gene. Maar het kan geen uitstel gedogen. "We moeten nu al beginnen om in december van dit jaar een ijsbaan op het Louis Jansenplein in Cuijk te hebben. De contracten moeten worden afgesloten en vooral de sponsorwerving is natuurlijk heel belangrijk", aldus Frans Bus van Cuijk on Ice. "Mocht u ons ook willen steunen als sponsor of begunstiger, dan kunt u zich melden via tel. 06-25002978 voor meer inlichtingen."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant