Afbeelding

Boxmeerse kermis start dit keer 27 juni

Centrum 60 keer gelezen
BOXMEER - De Boxmeerse kermis vindt dit jaar voor het eerst plaats op een compleet nieuwe datum: vrijdag 27 juni tot en met dinsdag 1 juli. Het belooft in samenwerking met de Boxmeerse horeca, die weer groots uitpakt, een spetterend zomerfeest te worden.

[image=254254]

Bijna 40 attracties zullen lekker compact in het centrum van Boxmeer te bewonderen zijn: op het Weijerplein, De Raetsingel, het Burgemeester Hengstplein en voor een klein deel op het Raadhuisplein. De horeca concentreert zich op het Raadhuisplein, het Wilhelminaplein en nabij De Weijer. Een aantrekkelijk nevenprogramma maakt deel uit van deze eerste grote kermis van het jaar in de regio Noordoost- Brabant en Noord Limburg. De kermis is, behalve vrijdags, elke dag geopend van 13.00 tot middernacht.

Informatie
Op de website www.kermisboxmeer.nl is alle informatie, acties en leuke filmpjes van de verschillende attracties te vinden. Nieuwsblad De Maas Driehoek verschijnt op dinsdag 24 juni met een speciale bijlage over de Boxmeerse kermis. Deze special bevat eveneens kortingsbonnen voor de verschillende attracties!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant