Emma Loefen heeft samen met Dj REsound de single 'Empty minds' opgenomen.
Emma Loefen heeft samen met Dj REsound de single 'Empty minds' opgenomen.

Dj REsound en zangeres Emma Loeffen gaan voor hit

Opmerkelijk 308 keer gelezen

VIANEN | 'Kleine meisjes worden groot!', zo wordt gereageerd onder een eerste Facebookbericht over de geslaagde clipopnames voor de nieuwe single 'Empty minds' van Dj REsound en Emma Loeffen.

De Facebook-reactie is spot-on! De uit Vianen afkomstige Emma is groots geworden in zowel stemgebruik als gewaardeerd zangeres. Na haar optreden in seizoen 2 van The Voice Kids, is Emma inmiddels ontwikkeld tot een regionaal bekende zangeres. "Vanaf de eerste seconde was het mijn droom eens een nummer uit te brengen en dat gaat nu gebeuren!"

'Empty minds'
Een niet alledaagse combinatie van een zeer herkenbare balladstem van Emma, verweven met moderne dance-/popmuziek. Dj en Producer Johan de Groot (geboren en getogen in Beers en nu wonende in Oss) vond het de benodigde tijd en energie meer dan waard. Na eerder succesvol enkele covers te hebben opgenomen in zijn eigen studio, zijn Emma en Johan wederom de studio in gedoken. "We zijn dichtbij onze roots gebleven en dat voelt goed. We hebben met ons beperkte budget een meer dan geweldig resultaat neergezet", onderstreept het muzikale duo.
De clip is onlangs opgenomen bij Kasteel Aldendriel in Mill en nu is Emma 100% ready voor haar debuut in de muziekwereld met 'Empty minds'. "Het zal je zintuigen prikkelen. Een moderne radiowaardige track, dansbaar, maar ook heerlijk om enkel naar te luisteren. Alle succes draait om support in de vorm van downloads, views, deelacties en likes. Wij hopen dat jullie Emma en mij willen steunen in onze creativiteit!", besluit de deejay.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant