Down to Earth Festival: zaterdag 4 juni in Grave.
Down to Earth Festival: zaterdag 4 juni in Grave.

Down to Earth Festival: magie in binnentuin Het Arsenaal in Grave

Algemeen 155 keer gelezen

GRAVE | Het Arsenaal in Grave zal op zaterdag 4 juni haar poorten openen van 14.00 tot 23.00 uur voor het Down to Earth Festival. Dit festival speelt zich af in de binnentuin van Het Arsenaal.

Achter de indrukwekkende muren van Het Arsenaal schuilt een magische plek, volledig ingericht om te genieten van muzikale klanken, heerlijke lekkernijen en verrassende activiteiten, ook voor de kleine 'earth'-bezoekers. Een muziekpodia met een line-up van Funk, Soul, Rock, Pop en elektronische klanken, die te horen zijn uit de speakers.

Bram en Kim
De muziek wordt verzorgd door het vrolijke duo Bram en Kim van Radio Feelgood, The Moods, deze hippie familie surft op de golf van 60's minded music en Power to the Pipo, deze mannen spelen 'raw funky stuff'. Soms subtiel, maar meestal niet.
Naast muziek is er nog veel meer te beleven en ontdekken deze dag, zoals Food & Drinks met onder meer het Graafsch Genot en Croquette Rette, workshops met onder andere Inner Cirlce Yoga Grave. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de Market & Art Experience en voor de kleine 'earth'-bezoekers is er een Kids Area.

Dress Code: BARE FEET
'Down to Earth' staat voor geborgenheid, vrijheid en magie. Gooi je schoenen uit, op kleine en grote blote voetjes ervaar je het contact met de aarde. Voel de vrijheid, de ontspanning en grote vreugde die het geeft als je op blote voeten loopt.
Tickets voor het festival kosten 12,50 (kassa) of 10,00 euro (vvk). Gratis voor kinderen tot 12 jaar. Meer info via www.arsenaalgrave.nl/evenementen of (volg) www.facebook.com/downtoearthfestivalarsenaalgrave.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant