BCV De Geitenbok krijgt geen vergunning voor een feesttent rond de 66-jarige jubileumactiviteiten. (foto: Bas Delhij)
BCV De Geitenbok krijgt geen vergunning voor een feesttent rond de 66-jarige jubileumactiviteiten. (foto: Bas Delhij)

BCV De Geitenbok krijgt geen vergunning voor tent bij jubileumfeest

  •   keer gelezen   Carnaval

BOXMEER | Na anderhalf jaar van voorbereiding blijkt één week voor aanvang van de feestelijkheden in het kader van het 66-jarig jubileum van BCV De Geitenbok dat er geen vergunning voor het plaatsen van een tent afgegeven kan worden door de gemeente Boxmeer. De feestelijkheden op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari gaan wel door, maar zullen nu plaatsvinden in het zalencomplex van Riche en Cantina La Bamba in Boxmeer.

Om praktische en financiële redenen zou de feesttempel van de Boxmeerse carnavalsvereniging in samenwerking met Riche en La Bamba na het jubileumweekend tot en met de carnaval blijven staan. Een ambtelijke regel verbiedt echter het plaatsen van een tent langer dan 31 dagen. "Ondanks deze tegenslag zullen de feestelijkheden doorgaan en zal er nu gebruik gemaakt worden van het zalencomplex van Riche en La Bamba", aldus De Geitenbok.

Activiteitenprogramma
BCV De Geitenbok houdt in het weekend van 13 tot en met 15 januari haar jubileumweekend. Activiteiten die plaatsvinden zijn Radio Veronica Goes 90's met 2 Brothers on the 4th Floor/24 Seven/Party Animals en Captain Jack (vrijdagavond 13 januari), Musical en Meezingmiddag (zaterdagmiddag 14 januari), 'Ut dak got doraf' met Wipneus & Pim en Loco Discoshow (zaterdagavond 14 januari) en Familiemiddag en Prinsenreceptie, met onder meer een gooi naar het wereldrecord grootste joekskapel, silent disco, pony rijden et cetera (zondagmiddag 15 januari). Alle feestelijkheden hebben vrij entree, met uitzondering van de 90's party. Voor meer info zie: www.deGeitenbok.nl.


 

Meer berichten