Prins Tom d'n Urste nieuwe Prins in Hops

  •   keer gelezen   Carnaval

HAPS | In een uitzinnige, volle Kiepekôj "De Posthoorn" in Haps is zaterdag 20 januari Prins Tom d'n Urste tevoorschijn gekomen als de nieuwe heerser over 't Hopse Zelfkantrijk. Prins Tom heet in het dagelijkse leven: Tom Hendriks.

In het wederom superieure voorprogramma van het Prinsenbal werden twee dansen gepresenteerd door de bekende, succesvolle "Zelfkanthennekes". Het befaamde "Hops Praotje" was weer doorspekt met de nodige humor en hilariteiten uit het dorp. In de pauze werd het toneel omgebouwd om de finale, de Prinsonthulling, nog extra kleur te geven. Toen echter het licht uitviel en er alleen nog maar bliksemschichten een donderslag, een plof en een knal te zien en te horen waren werd het duidelijk voor de bomvolle Kiepekôj dat de nieuwe heerser van de Zelfkant in de startblokken zat. Onder luid applaus presenteerde Prins Tom zich voor de Hapse Hanen en Hennen als de nieuwe Prins uut Hops.

Alle hanen, hennen, ander gevogelte, bekenden, kennissen en vrienden die Prins Tom, Prinses Sandra, de nieuwe pages Lynn en Lisa, nar Hendrik en Hofmaarschalk Laurens willen komen feliciteren zijn welkom op de Prinsenreceptie op zondag 4 februari vanaf 11.11 uur in zaal "De Posthoorn" te Haps.

Prins Tom d'n urste ziene liefspreuk is: Gèn plènning, voetbal of Kojboj, mar carnaval viere in de Kiepekoj.

Meer berichten