Afbeelding

Nieuwe hoofdsponsors Vereniging De Metworst tekenen contract tijdens drukke Knollenmiddag

Carnaval 1.526 keer gelezen

BOXMEER | De traditionele Knollen-middag van Vereniging 'De Metworst' werd afgelopen zaterdag weer door vele jonge kinderen bezocht. De Vereniging is heel blij dat de jeugd hier zo van kan genieten, en het is een mooie opstap naar een toekomst als lid of ruiter. Dankzij de geweldige inzet van de 'Commissie Knollenmiddag' en ruiters is het mogelijk om dit leuke en gezellige evenement ieder jaar mogelijk te maken.

Diezelfde middag heette het Bestuur van de Vereniging 2 nieuwe hoofdsponsoren welkom: Havens en N2People. Joris Kaanen van Havens uit Maashees en Peter Nabbe van N2People uit Venray zetten voor het eerst hun handtekening onder hun contract als een van de Hoofdsponsors van Vereniging 'De Metworst'. Daarnaast hebben 3 andere sponsors hun contract verlengd: VTS, Marel Poultry en Teeuwen Notariskantoor.

De financiële steun van het bedrijfsleven en de inwoners van Boxmeer is heel belangrijk voor de Vereniging om zo het voortbestaan van deze unieke vereniging en traditie te blijven verzekeren. O.a. door de toename van regels en voorzorgsmaatregelen komen er ieder weer extra kosten bij. Maar de veiligheid van mens en dier staat voorop, zodat we als Vereniging kunnen blijven zeggen: "Wij handhaven het recht onzer vaderen."

Voor meer informatie over de Metworst: www.metworst.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant