De 62ste Prins van de Leemknejèrs in Oeffelt is Mathijs van Gelder. Prins Mathijs d'n Urste zal worden vergezeld adjudant Wessel en hofdame Debbie. (foto: Bart Coenen)
De 62ste Prins van de Leemknejèrs in Oeffelt is Mathijs van Gelder. Prins Mathijs d'n Urste zal worden vergezeld adjudant Wessel en hofdame Debbie. (foto: Bart Coenen)
UPDATE

Overzicht prinsen carnaval in het Land van Cuijk en Noord-Limburg '19/'20

  •   keer gelezen   Carnaval

REGIO | Hieronder vindt u een overzicht van alle carnavalsprinsen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Mist u een prins carnaval? stuur uw foto naar redactie@demaasdriehoek.nl

Prins Chris (Ermens) d'n Urste en Adjudant Stef (van Mullekom) zijn de nieuwe heersers over het Plekkersriek in Vortum-Mullem.
Prins Marius (van Boekel) d'n Urste is de 60ste carnavalsprins van de Bliekers in Maashees.
Prins Rudy dun Urste en Prinses Hilde (Verhoeven) zullen dit jaar de scepter zwaaien in 't Hanenrijk (Ledeacker) onder hun motto: 'We proosten op het leven, dat we met z'n allen een geweldige carnaval mogen beleven! Proost!'
De heersers van de Padden en Paddinnen in Wanroij zijn Prins Rob d'n Urste en Prinses Janne.
Prins Arie d'n Urste van BCV de Geitenbok wordt in Boxmeer bijgestaan door de adjudanten Jesse Nabbe (zoon van Arie) en Fons Schaminee.
Marcel Raafs is de nieuwe prins van CV De Vèrkeskôp in Beugen.
Mark Geboers is de prins carnaval van Karnavalsgezelschap De Nölers in Cuijk. Adjudant is Dries Hofmans. Hun lijfspreuk: "Carnaval is goud... Un moj feesje veur jong en oud!".
Pieter en Yvonne Cuppen vormen het 48ste prinsenpaar van CV De Bokken in Sint Hubert.
Prins Robert (Verweijen) d'n Urste en prinses Marloes (Peeters) regeren over 't Gèrmelaand in Mill.
Prins Wouter I (Bosma) en prinses Yvonne (Thijssen) zijn het prinsenpaar bij de Ulewappers in Sint Agatha.
De nieuw heerser van De Bokkerijers in Beers is: Prins Rudolf d'n Urste. Hij wordt bijgestaan door zijn Prinses Janneke en hun Adjudanten Wouter & Alwin. Zijn lijfspreuk is: '4 dage lekker hossen en bieren. De vlag kan uit, we gaan weer Carnaval vieren!'
William d'n Örste (Wienhofen) is de nieuwe Prins van de Krölstarte in Middelaar.
De 62ste Prins van de Leemknejèrs in Oeffelt is Mathijs van Gelder. Prins Mathijs d'n Urste zal worden vergezeld adjudant Wessel en hofdame Debbie. Zijn van zelfspot doordrenkte lijfspreuk luidt als volgt: 'Gut ut nie zoals ge dacht dèt ut zoj goan, vat er dan nog mar enne.... want op één been kunde nie staon!'
Prins Jesse en adjudant Gertwin zijn benoemd bij de Heimussen uit Vianen.
De 66e (jubileum)Prins der Huibuuke: Prins Hans I (Teunissen) mit zien prinses Leontien.
In Rijkevoort werden door CV De Bellebloazers Prins Ron II (v/d Heuvel) en prinses Ellen Selten van Blubberdam gepresenteerd.
Paul Deenen is Prins Paul II van CV De Keieschieters in Vierlingsbeek.
Henk Vervoort werd onthuld als Prins Henk, de negende prins van Gries en nie Wies. 
In Grave is Prins Tita XL (Dennis Vermeulen) de nieuwe heerser van Pothuusburg.
Bernie Janssen is de nieuwe prins van Sambeek. Zijn adjudant is Luc Janssen.
Prins Sjaak (Lucassen) d'n Twedde is onthuld als prins Alde Hap voor het nieuwe seizoen in Mook. Hij wordt bijgestaan door zijn adjudant Ron Hovestadt en twee lieftallige Hofdames Maike en Evelien.

Dit overzicht wordt constant geactualiseerd.

Meer berichten